glavna strana galerija slika osvojene titule štenad o vlasniku kontakt
 

KAVKASKI OVČARI

 

Ažurirano 04.12.2012. godine

Na ovom sajtu možete videti fotografije i informacije o našim psima rase Kavkaski ovčar. Ova rasa je, u poslednje vreme, sve popularnija i traženija iako ih nema mnogo u Srbiji. Ali mi Vam možemo ponuditi vrhunsku štenad kao i odrasle pse.

Nalazimo se na Avali, nadomak Beograda, gde nas možete posetitii i Iično se uveriti u kvalitet naših pasa, a takodje možete dobiti detaljnije informacije o ovoj rasi pasa.

Kavkaski ovčar je velik i snažan pas, po prirodi veran vlasniku, a nepoverljiv prema strancu. Veoma je aktivan, ali uravnotežen i smiren, sa izraženim odbrambenim reakcijama. Osobenostima treba dodati: izdržljivost, odsustvo bilo kakvih prohteva u pogledu smeštaja i ishrane, prilagodljivost različitim termičkim i klimatskim promenama, što omogućava njihovu primenu, uzgajanje, u skoro svim oblastima Evrope pa i šire.

Kavkaski ovčar je nepodmitljiv i neustrašiv pas, spreman i odlučan u svakom trenutku da zaštiti Vas i Vašu imovinu. Njihova primena je višestruka, a posebno su pogodni za čuvanje preduzeća, robnih magacina, farmi stoke, privatnih kuća i poseda.

Ako se odlučite za ovog psa - Kavkaski ovčar će biti dobra odluka i nećete pogrešiti. A ja Vas uveravam iz ličnog iskustva, da ćete imati miran san i najvernijeg prijatelja, u šta sam se uverio družeći se sa njima duži niz godina.

DOBRO DOŠLI U NAŠU ODGAJIVAČNICU...